ads

Silikageelisuodattimet, KWSG -sarja

 

Silikageeli (SiO2 · nH2O) on adsorbentti, jonka yleisin käyttökohde on erilaiset kaasun kuivaamiseen (kosteuden poistoon) liittyvät sovellutukset. Suuri adsorptiokapasiteetti (jopa 40 m-%) yhdistettynä helppoon regeneroitavuuteen tekee siitä useasti muita soveltuvia adsorptioaineita houkuttelevamman vaihtoehdon.
(klikkaa kuvat suuremmaksi)

kwsg30 sgo

KWSG-silikageelisuodattimet on tarkoitettu ensisijaisesti säiliöhönkien kuivaamiseen tilanteissa, joissa ilmassa oleva vesihöyry on syystä tai toisesta poistettava.
Sarjatuotantomalli KWSG30 -suodatin on säiliön hönkälinjaan asennettava silikageelisuodatin alle 40 m3/h oleville kaasuvirtauksille. Läpinäkyvästä akryylistä (PMMA) valmistettu suodatinseinä mahdollistaa silikageelin jäljellä olevan adsorptiokapasiteetin silmämääräisen tarkastelun väri-indikaattorilla varustettua silikageeliä käytettäessä.
KWSG30 -suodattimessa on pyritty löytämään tasapaino suuren adsorptiokapasiteetin ja käytettävyyden/huollettavuuden suhteen siten, että huoltoväli (silikageelin vaihto ja regenerointi) muodostuu mahdollisimman pitkäksi ja huoltotoimet onnistuvat edelleen myös käsin.

KWSG -sarjaa on saatavilla myös asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisella mitoituksella