ads

Aktiivihiilisuodattimet nestefaasille, KWLA -sarja

 

 

KWLA -aktiivihiilisuodatinsarja on suunniteltu käytettäväksi nestefaasissa tapahtuvaan adsorptioon. Käyttökohteena ovat erilaiset vedenpuhdistussovellukset, prosessi- ja elintarviketeollisuuden raaka-aineiden puhdistusprosessit sekä maaperän puhdistussovellutukset.

KWLA -sarja tarjoaa vaihtoehdon jauheena käytettävälle aktiivihiilelle monissa käyttökohteissa. Tämä yksinkertaistaa puhdistusprosessia, sillä jauhemaisen aktiivihiilen poissuodatusvaihe jää pois käytettäessä kiinteätä suodinpetiä.

KWLA -sarjan yksittäiset suodattimet tarjoavat suodatinratkaisun tilavuusvirran ollessa 0,5...60 m3/h. Rinnakkaisasennuksella käsiteltävää tilavuusvirtaa voidaan edelleen kasvattaa.

räkki

 

Suodatinräkki kaasu ja nestefaasien koeajosuodatukseen

Sopii myös ATEX- tiloihin

Vuokrattavissa!

 

 

KWLA -sarjan suodattimet jakaantuvat kolmeen erityyppiseen suodatinmalliin: 1. KWLAmx -suodattimet pohjautuvat Mixo kiintoaine-neste -suodattimiin, joista on modifioimalla saatu adsorptioon perustuva suodatinmallisto. Näillä käsiteltävät virtausmäärät ovat melko pieniä, yleensä alle 0,5 m3/h per suodatin. KWLAmx -sarjan suodattimet sopivat laboratoriokäyttöön ja erilaisiin pienimuotoisiin nesteen puhdistusprosesseihin. Näissä suodattimissa aktiivihiili on pakattu polypropyleenisukkaan helpottamaan aktiivihiilien vaihtoa ja minimoimaan kontaktin tarve usein ongelmajätteeksi luokiteltavan käytetyn aktiivihiilen kanssa. Kaikissa KWLAmx -sarjan suodattimissa maksimi käyttöpaine on 10 bar.
2. KWLA1 -suodatin on modifioitu KWGA250 -kevytsuodatin, jolla voidaan käsitellä nestevirtauksia noin 1 m3/h asti. Maksimi käyttöpaine on 0,5 bar.
3. KWLA -sarjan muut suodattimet ovat suunniteltu suuremmille tilavuusvirtauksille, yksittäisten suodattimien kattaessa 4...60 m3/h virtaukset. Suodattimet valmistetaan joko happoteräksestä tai hiiliteräksestä kaksinkertaisella epoksipinnoituksella. Maksimi käyttöpaine on 10 bar.